21:57 18.12.2020

У Європі стрімко зростає кількість заражень на COVID-19

1 хв читати
У Європі стрімко зростає кількість заражень на COVID-19

В європейських країнах спостерігається істотний приріст кількості заражень коронавірусною інфекцією, а також збільшується кількість летальних випадків, пишуть у п'ятницю місцеві ЗМІ.

Так, за минулу добу в Великій Британії було зареєстровано ще 489 смертей від наслідків зараження COVID-19. Як повідомляє The Guardian з посиланням на британські статистичні агентства з їх власними підрахунками, насправді в Сполученому Королівстві померли щонайменше 82 тис. осіб, у яких був діагностований коронавірус. За офіційною статистикою цей показник трохи перевищує 66 тис. осіб. За минулу добу захворювання виявили ще у 28,5 тис. осіб.

Схожа ситуація складається в Італії, де приріст заражень і смертей за останні дні стабільно тримається на рівні приблизно 18 тис. хворих на добу і 680 летальних випадків, відповідно. За останні 24 години COVID-19 був діагностований ще у 17992 жителів країни. Таким чином, Італія входить до трійки європейських країн, які зіткнулися з найбільш сильними показниками поширення інфекції.

Високий рівень поширення інфекції спостерігається і в Швейцарії, де щодня реєструється близько 4,5 тис. нових випадків інфікування. У зв'язку з високими показниками в країні будуть закриті всі ресторани, бари, спортивні, розважальні та культурні центри в період з 22 грудня до 22 січня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА