14:18 19.12.2020

Порошенко приєднався до флешмобу подяки українським лікарям

2 хв читати
Порошенко приєднався до флешмобу подяки українським лікарям

П'ятий президент України, лідер політичної партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко взяв участь у флешмобі подяки українським лікарям, які лікують пацієнтів із коронавірусом.

Зокрема, Порошенко висловив подяку відомій українській інфекціоністці, доктору медичних наук, професору Ользі Голубовській, повідомляє прес-служба "Євросолідарності".

"На запрошення Шустер-online взяв участь у флешмобі подяки нашим лікарям, які героїчно борються з пандемією. Кілька тижнів у моєму житті моїм Верховним Головнокомандувачем була Ольга Голубовська. Неначе солдат дисципліновано виконував усі її накази. І повернувся в стрій. Ольго Анатоліївно, дякую вам від нашої сім'ї і від тисяч пацієнтів, яких ви поставили на ноги", - сказав Порошенко.

Зазначається, що Голубовська з початку епідемії коронавірусу крім лікарської практики веде велику роз'яснювальну та просвітницьку роботу, а також захищає права медичних співробітників.

Зокрема, вона розкритикувала проект Державного бюджету на 2021 рік за недостатнє фінансування медицини і низькі зарплати лікарям, і закликала депутатів не голосувати за нього.

Порошенко запропонував свій план подолання наслідків пандемії. "Європейська солідарність", зокрема, вимагає повернути медичній галузі гроші, які витрачаються з ковідного фонду на так зване "Велике будівництво", забезпечити 300% доплати медпрацівникам за роботу з коронавірусною хворобою, ввести страхування для всіх медиків, хворих або померлих від ковіду, провести широкомасштабне тестування, а також забезпечити безкоштовну вакцинацію для всіх громадян України.

Як повідомлялося, 1 грудня стало відомо, що Голубовська госпіталізована з діагнозом Covid-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

США готують пакет озброєнь для України на $1 млрд

ВР має намір визначити Держспецзв'язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

Уряд виділив ще понад 8 млрд грн на будівництво фортифікацій - Шмигаль

Для повноцінного запуску Держреєстру нерухомих пам'яток потрібно понад 5 років - Шуляк

Кабмін звільнив Половенка з посади заступника міністра оборони

ВР прийняла за основу законопроєкт про дерегуляцію ринку торгівлі вживаними авто - Гетманцев

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА