12:43 21.12.2020

Українцям радять не їздити до Лондона і на південь Англії через спалах нового типу коронавірусу - посольство

1 хв читати
Українцям радять не їздити до Лондона і на південь Англії через спалах нового типу коронавірусу - посольство

Посольство України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до Лондона і південно-східної Англії, де починаючи з 20 грудня введено 4-ту категорію (Tier4) локального локдауну через поширення захворювання, спричиненого новим типом коронавірусу (2019 nCoV).

"Українцям, які вже перебувають у районах, найбільш уражених коронавірусом, рекомендується бути уважними та обережними, дотримуватися і виконувати вимоги місцевих органів влади, а також відстежувати інформацію на сайті https://tripadvisor.mfa.gov.ua/. Отримати актуальну інформацію про діючі карантинні обмеження на місцевому рівні можна на цьому урядовому сайті https://www.gov.uk/find-coronavirus-local-restrictions", - повідомляється на сторінці посольства у Facebook у понеділок.

За наявною в посольстві інформацією, станом на 21 грудня рішення про призупинення авіасполучення з Великою Британією прийняли Нідерланди, Бельгія, Австрія, Італія, Ірландія, Німеччина, Чехія, Франція, Швеція, Латвія, Литва, Естонія, Болгарія, а також Канада. "З огляду на зазначене, рекомендуємо відстежувати інформацію та поради авіакомпанії, яка має виконувати ваш рейс, а також служб аеропорту", - йдеться в повідомленні.

У разі виникнення обставин, що потребують негайного консульського реагування, громадянам України рекомендується невідкладно звертатися на "гарячу лінію" посольства України за тел: +44 (755) 348-36-28, e-mail: [email protected].

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА