19:10 21.12.2020

"Укроборонпром" оголосив конкурс на посаду керівника ДП "Завод ім. Малишева"

1 хв читати
"Укроборонпром" оголосив конкурс на посаду керівника ДП "Завод ім. Малишева"

Держконцерн "Укроборонпром" оголосив відбір кандидатів на посаду генерального директора ДП "Завод імені В.О. Малишева" (Харків) у зв'язку із закінченням терміну дії контракту попереднього керівника, повідомляє держконцерн у понеділок.

"У зв’язку з переходом на наступну стадію трансформації, концерн висуває нові вимоги до компетенцій та досвіду майбутнього очільника підприємства, які відповідають новим стратегічним викликам", - повідомляє прес-служба держконцерну.

Кінцевий термін прийому заявок - 15 січня 2021 року.

Номінаційний комітет очолюватиме гендиректор "Укроборонпрому" Юрій Гусєв, серед голосуючих членів будуть представники держконцерну.

ДП "Завод ім. Малишева" спеціалізується на виробництві та модернізації важкої і легкої бронетехніки для Міністерства оборони України та іноземних замовників. Серед основної продукції та послуг підприємства - БМ "Оплот", модернізація танка Т-64 до виду БМ "Булат", бронетранспортери БТР-3, БТР-4, модернізація бронетранспортерів БТР-50.

Із січня 2011 року за рішенням уряду України входить до складу "Укроборонпрому".

На сьогодні гендиректором держпідприємства є Василь Крилас, призначений керівником 9 січня 2020 року.

Згідно з останньою оприлюдненою на сайті держпідприємства фінансовою звітністю, у першому кварталі поточного року він скоротив чистий дохід від реалізації на 19,7% порівняно з тим самим періодом 2019 року - до 160,94 млн грн, чистий збиток зріс майже втричі - до 53,08 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА