20:55 21.12.2020

Україна ухвалить рішення про подальші дії у зв'язку з новим штамом COVID-19 у Великій Британії після аналізу ситуації та консультацій із партнерами

1 хв читати
Україна ухвалить рішення про подальші дії у зв'язку з новим штамом COVID-19 у Великій Британії після аналізу ситуації та консультацій із партнерами

Рішення про подальші дії України у зв'язку з виявленням у Великій Британії нового штаму COVID-19 буде ухвалено після аналізу ситуації та консультацій із іноземними партнерами, заявляє Міністерство закордонних справ України.

Як повідомляє прес-служба відомства, МЗС України спільно з іншими державними відомствами уважно відстежує ситуацію з виявленням у Великій Британії нового штаму коронавірусної хвороби.

"Сьогодні на спеціальному засіданні в рамках інтегрованого механізму оперативного реагування на кризові явища Комітет постійних представників держав-членів ЄС обговорював шляхи реагування у відповідь на поширення нового різновиду вірусу. Наразі консультації між державами-членами щодо цього питання ще тривають. Рішення про подальші дії України буде ухвалено після всебічного аналізу ситуації та консультацій із іноземними партнерами", - йдеться в повідомленні.

Наголошується також, що зарубіжні дипломатичні установи України перебувають у тісному контакті з урядами іноземних держав, які ухвалили рішення про тимчасову заборону авіарейсів із Великої Британії.

Водночас МЗС України рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до Лондона та південно-східної Англії. Також українцям, які вже перебувають у районах Великої Британії, найбільше уражених коронавірусом, рекомендується бути обережними, дотримуватись вимог місцевих органів влади, а також відстежувати інформацію на сайті https://tripadvisor.mfa.gov.ua/.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА