15:41 22.12.2020

Татаров заявляє, що його не заарештують, а директор НАБУ "загрався"

2 хв читати
Татаров заявляє, що його не заарештують, а директор НАБУ "загрався"

Заступник голови Офісу президента України Олег Татаров заявляє, що кримінальне провадження щодо нього сфальсифіковане і є особистою помстою директора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артема Ситника.

"Директор НАБУ Ситник заявив, що ініціює мій арешт. Хочу повідомити визнаному винним у корупції чиновнику, який загрався, що його PR-акція закінчиться так само, як вся його попередня діяльність - нічим. Не буде і не може бути жодного арешту в повністю сфальсифікованому кримінальному провадженні, де немає жодного факту чи доказу", - написав він у своєму Telegram-каналі у вівторок.

Татаров також наголосив, що зазначена справа НАБУ - "особиста помста чиновника, який не має ні морального, ні юридичного права очолювати НАБУ і давно має бути звільнений у зв'язку з доведеними фактами корупції".

Як повідомлялося, раніше детективи НАБУ повідомили про підозру Татарову, якому інкримінується надання неправомірної вигоди групою осіб із забезпечення видачі недостовірного письмового висновку судового експерта (ч.3 ст.369 КК України) у рамках розслідування справи про привласнення майна Національної гвардії України.

Татаров відреагував на це заявою, що доведе свою невинуватість.

21 грудня адвокат Татарова Олександр Кузьменко повідомив, що кримінальне провадження НАБУ щодо заступника керівника Офісу президента України Олега Татарова стосується знижки на парковку в одному з житлових комплексів Києва, а не справи про "квартири для Нацгвардії".

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі виданню "Українська правда" повідомив, що Татаров написав заяву про призупинення своїх службових обов'язків.

Татаров 21 грудня прийшов до Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), де отримав документи у своїй справі, після чого дав брифінг для журналістів. Він розповів, що продовжує виконувати свої повноваження у звичайному режимі, однак "ініціював передачу обов'язків іншому співробітнику Офісу президента, щоб уникнути маніпуляцій".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

The Reckoning Project подав позов в Аргентині у зв'язку з катуванням українця росіянами

Питаннями українських цивільних, яких утримує РФ, опікуватиметься спеціально створена робоча група - Лубінець

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА