17:06 22.12.2020

UNICEF і Microsoft Україна запускають конкурс у Minecraft про безпечну школу мрії

2 хв читати
UNICEF і Microsoft Україна запускають конкурс у Minecraft про безпечну школу мрії

Дитячий фонд ООН (UNICEF) в Україні спільно з Microsoft Україна оголосили про початок конкурсу для шкіл: учні мають створити на платформі Minecraft: Education Edition безпечну школу мрії.

Як вказано в прес-релізі UNICEF в Україні, взяти участь у конкурсі можуть діти віком 8-13 років. Перша хвиля конкурсу охопить школи зі східних регіонів України (Донецької і Луганської областей). Наступна хвиля – всеукраїнська, про її старт буде оголошено окремо.

Завдання школярів – зібрати команду однодумців на чолі з учителем і разом створити безпечну школу мрії, яка повинна бути настільки ж креативною, наскільки безпечною і реалістичною. В її інфраструктурі повинні бути враховані основні правила превенції, серед яких - вимірювання температури на вході в навчальний заклад, контроль за дезінфекцією рук, масковий режим, контроль дистанції між відвідувачами, а також можливість організації дистанційного і змішаного форматів навчання.

"В ЮНІСЕФ ми працюємо над тим, щоб допомогти дітям розвинути свій потенціал та сформувати правильні поведінкові навички, які рятують життя. За допомогою цього партнерства ми передаємо важливі повідомлення простим та захоплюючим для дітей способом, щоб вони набували ключові навички та знання про правила профілактики COVID-19. Будучи популярною ігровою спільнотою учнів, Minecraft було обрано інструментом роз'яснення", - розповіла заступник представництва ЮНІСЕФ в Україні Лора Білл.

Конкурс ділиться на 5 етапів:

1. Подача заявок на участь у конкурсі (18 грудня 2020 року - 04 січня 2021).

2. Проведення вебінарів від Microsoft для вчителів-модераторів зареєстрованих команд (4-15 січня).

3. Підготовчі сесії для учнів від їхніх вчителів-модераторів (11-15 січня).

4. Створення безпечних шкіл мрії, підготовка та подача проектів у форматі відео-презентацій (11-31 січня).

5. Визначення школи переможця (1-12 лютого).

Оцінюватимуть роботи представники UNICEF Україна і Microsoft Україна. Головний приз для команди-переможця – повноцінна 3D-модель створеної в Minecraft безпечної школи мрії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА