16:59 22.12.2020

Поліція Київської області розшукує осіб, які напали на мера Броварів

2 хв читати
Поліція Київської області розшукує осіб, які напали на мера Броварів

Поліція Київської області проводить оперативно-розшукові заходи з затримання невідомих, які вчинили напад на мера Броварів Ігоря Сапожка, розпочато кримінальне провадження за статтею "розбій".

"Наразі тривають оперативно-розшукові заходи з затримання зловмисників. Для розшуку розбійників максимально задіяні оперативні підрозділи, сили та засоби поліції Київської області", - повідомляє відділ комунікації поліції області.

Так, за цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує ув'язнення терміном від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Раніше агентству "Інтерфакс-Україна" в ГУ Нацполіції Київської області повідомили, що в ніч на вівторок у Бориспільському районі Київської області невідомі пограбували будинок мера Броварів Ігоря Сапожка та побили його.

За попередньою інформацією, зловмисники побили мера. Інформація про стан його здоров'я уточнюється. Поліція області вживає заходів для встановлення місцезнаходження і затримання зловмисників.

Сапожко називає напад на нього політичним тиском і спробою залякати та змусити зняти свою кандидатуру з виборів.

"Учора о пів на десяту вечора група з п'яти озброєних чоловіків увірвалася в мій будинок, де в цей час перебувала моя сім'я - дружина і дев'ятирічний син. ... Переконаний, що це не просто грабіж з метою заволодіти майном. Я сприймаю цей факт як політичний тиск і розправу в чистому вигляді, з метою залякати та змусити мене зняти свою кандидатуру з виборів", - написав Сапожко на сторінці у Facebook.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА