20:51 23.12.2020

В індійському штаті Карнатака через загрозу нового штаму COVID-19 вводять комендантську годину

2 хв читати
В індійському штаті Карнатака через загрозу нового штаму COVID-19 вводять комендантську годину

Влада штату Карнатака, розташованого на південному заході Індії, в зв'язку із виявленням у Великій Британії нового штаму коронавірусу COVID-19 ухвалили рішення ввести з 23 грудня до 2 січня 2021 року комендантську годину, повідомляє видання "Хіндустан таймс".

Про таке рішення стало відомо на тлі інформації, що в дев'яти штатах Індії виявили COVID-19 у осіб, прибулих зі Сполученого Королівства.

У Карнатаці комендантська година діятиме з 22:00 до 6:00 за місцевим часом.

"Ми також перевіряємо пасажирів, які прибувають у штат на міжнародних авіарейсах. З 23 грудня до 2 січня після 22:00 не дозволятимуться жодні свята або урочисті події", - заявив міністр охорони здоров'я штату доктор К Судхакар.

Індія посідає друге місце в світі за кількістю випадків COVID-19 - понад 10,1 млн, а за смертністю третє - понад 146,5 тис. летальних випадків. Одужали понад 9,67 млн хворих.

Раніше повідомлялося, що, за інформацією британської охорони здоров'я, новий штам вірусу, виявлений на південному сході Англії ще в вересні, на 70% заразніший за інші різновиди COVID-19, проте поки немає свідоцтв того, що він більш смертоносний.

Минулої суботи прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що британська влада ухвалила рішення з неділі ввести максимально жорсткі - 4-го рівня - обмежувальні заходи на пересування жителів Лондона і майже всього південного сходу Англії. Джонсон пояснив, що багато в чому прийняв рішення про локдаун, враховуючи поширення в Англії нового штаму COVID-19.

У неділю низка країн почали закривати кордони для прибулих з Великої Британії після того, як було оголошено про посилення пов'язаних із новим штамом COVID-19 обмежень у Лондоні і Південній Англії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА