16:04 24.12.2020

Наступного року буде побудовано дорогу М-30, яка сполучить захід і схід України, - Зеленський

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що у 2021 році, в 30-річчя незалежності України, в рамках програми "Велике будівництво" планується відкрити найдовшу трасу в країні – М-30 - від Стрия Львівської області до Ізвариного Луганської області.

"Уся наша філософія спрямована на об'єднання України, й саме про це інфраструктура. Ми хочемо об'єднати захід і схід однією великою швидкісною дорогою, яка називається М-30. Це буде найдовша дорога в Україні - 1400 кілометрів. Вона йтиме зі Стрия, але доходитиме поки що тільки до Покровська, тому що 200 кілометрів цієї дороги - на тимчасово окупованій частині Луганської області", - сказав Зеленський під час робочої поїздки до Запоріжжя в четвер, повідомляє прес-служба президента.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко розповів, що частину траси було відновлено у 2020 році, інші відновлюватимуть наступного. За його словами, навіть без урахування 200 км на тимчасово окупованій території ця траса - все одно найдовша в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА