19:52 24.12.2020

Київрада підтримала Програму економічного та соціального розвитку Києва на 2021-2023 роки

2 хв читати
Київрада підтримала Програму економічного та соціального розвитку Києва на 2021-2023 роки

Депутати Київської міської ради в четвер 69 голосами підтримали рішення про ухвалення Програми економічного та соціального розвитку української столиці на 2021-2023 роки, повідомляється на сайті міськради,

На 2021 рік на капітальне будівництво, ремонти та реконструкцію об'єктів міської інфраструктури передбачено понад 9 млрд грн, із них 4,86 млрд - капітальні вкладення і 4,13 млрд - капітальний ремонт.

Найбільшу суму видатків традиційно спрямовано на транспортну галузь - 4,6 млрд грн. Вони будуть скеровані на капітальний ремонт дорожньої мережі, будівництво та реконструкцію об'єктів дорожньої інфраструктури.

На житлово-комунальне господарство передбачено майже 2,4 млрд грн, які підуть на модернізацію житлового й ліфтового господарства, реконструкцію каналізаційних колекторів та інженерних мереж, будівництво й капітальний ремонт парків і скверів.

"Враховано окремою статтею придбання житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Додаткові кошти спрямовано і на будівництво житлових будинків для учасників антитерористичної операції та внутрішньо переміщених осіб, а також на будівництво гуртожитку на вулиці Польовій для медичних працівників", - розповіла директор Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталія Мельник.

На освітню галузь передбачено 1 млрд грн, який піде на реконструкцію і капремонт навчальних закладів, зокрема на будівництво дитячого садка на вул. Бахмацькій, 35.

На охорону здоров'я передбачено 285,5 млн грн, які підуть на будівництво та реконструкцію медичних закладів Києва, зокрема на проектування багатопрофільної лікарні на житловому масиві Троєщина і на капремонт Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги під створення центру серцево-судинної патології на вул. Братиславській, 3.

Капітальні видатки на соціальний захист і соціальне забезпечення на 2021 рік передбачено в розмірі 227,2 млн грн. Капітальні видатки на культуру й мистецтво - 292,2 млн грн, на які буде виконано капремонт комунальних кінотеатрів, реконструкцію київського зоопарку і реконструкцію закладів культури.

На фізичну культуру і спорт передбачено майже 70 млн грн, на охорону довкілля - 30,2 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА