07:48 25.12.2020

Компанія Pfizer відповіла на лист хлопчика з проханням зробити щеплення Санта-Клаусу

1 хв читати
Компанія Pfizer відповіла на лист хлопчика з проханням зробити щеплення Санта-Клаусу

Представники компанії Pfizer відповіли шестирічному хлопчику з Ірландії, який попросив надати в особливому порядку вакцину від COVID-19 для Санта-Клауса і його ельфів, повідомляє The Irish Examiner.

"Я чув ви зробили нову вакцину від коронавірусу. Чудова робота. Чи не могли б ви, будь ласка, відправити трохи на Північний полюс для Санти і його ельфів", - написав Каллум Торнгіл з Гланмайра.

У відповідь він отримав лист з офісу компанії в Рінгаскідді: "Ми зв'язалися з Сантою, щоб запропонувати свою допомогу, і він запевнив нас, що він, місіс Клаус, олені і всі ельфи перебувають у доброму здоров'ї і безпеці".

У конверті лежав невеличкий різдвяний подарунок: набір для малювання.

Генеральний директор Pfizer Альберт Бурла також відповів Каллум і ще одній дитині, які написали компанії в пості на LinkedIn.

"Я хочу, щоб ви знали, що ми робимо все можливе, щоб допомогти принести надію людям у всьому світі. І ми обов'язково подбаємо про Санту і його ельфів теж", - написав Бурла.

Вакцина Pfizer і BioNTech першою отримала дозвіл на використання від влади США і Великій Британії на початку цього місяця. Впровадження вакцини відбувається в той час, коли США і Велика Британія повідомляють про найвищі рівні зараження і смерті від COVID-19 з початку пандемії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА