12:15 25.12.2020

У Києві біля одного з ресторанів вибухнув невідомий вибуховий пристрій

1 хв читати
У Києві біля одного з ресторанів вибухнув невідомий вибуховий пристрій

В Оболонському районі Києва приблизно о 4:00 стався вибух біля одного з ресторанів. Унаслідок події ніхто не постраждав, повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Правоохоронці переглянули камери відеоспостереження та встановили, що за декілька хвилин до вибуху до ресторану підійшов невідомий чоловік, поставив біля сходинок пакет з невідомим вмістом і пішов, а потім стався вибух. Постраждалих немає, проте пошкоджені вікна та фасад цього закладу. Наразі фахівці профільних служб встановлюють походження предмета, який вибухнув", - зазначається у повідомленні.

Відомості за фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 3 до 10 років.

У рамках досудового розслідування правоохоронці з'ясовують усі обставини та причини скоєного і проводять розшукові заходи з метою встановлення та затримання особи, причетної до цього кримінального злочину.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА