13:22 25.12.2020

Віфлеємський вогонь миру отримали прикордонники на сході України

1 хв читати
Віфлеємський вогонь миру отримали прикордонники на сході України

У рамках міжнародної акції "Віфлеємський вогонь миру" до Різдва, яке 25 грудня святкують християни західного обряду, народний депутат, секретар комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Соломія Бобровська відвідала Маріупольський загін Морської охорони Держприкордонслужби.

Вона передала персоналу загону символічний вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа, а також побувала на борту корабля Морської охорони "Донбас", повідомила Держприкордонслужба на сторінці у Facebook.

Крім цього, днями до управління Луганського прикордонного загону завітали представники Національної скаутської організації України "Пласт" та командування Об’єднаних сил, які передали прикордонникам Віфлеємський вогонь миру.

Отримав священний вогонь і персонал Краматорського прикордонного загону.

"Священний вогонь доставлено також до підрозділів, які охороняють державний кордон з країною-агресором та виконують завдання на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил. Частинка вогню миру горить на кожній позиції, у кожному бліндажі", - вказано в повідомленні Держприкордонслужби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА