07:19 27.12.2020

На Львівщині поліцейські встановили особи підлітків, причетних до жорстокого поводження з тваринами

1 хв читати
На Львівщині поліцейські встановили особи підлітків, причетних до жорстокого поводження з тваринами

У Львівській області поліцейські встановили особи підлітків, причетних до жорстокого поводження з тваринами.

"Сьогодні, 26 грудня, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію, де йшлося про те, що нібито в місті Броди невідомі помістили собаку в мішок і побили її, після чого тварина загинула ... Незабаром поліцейські встановили особи зловмисників - ними виявилися 16 -річний хлопець і 14-річна дівчина, жителі Бродівського району", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ГУ Нацполіції в суботу.

Також встановлено, що 23 грудня близько 17.00, на звалищі біля одного з сіл району, школяр помістив собаку в мішок і кілька разів вдарив тварину металевою трубою. Очевидцем події була його неповнолітня знайома. Крім того, правоохоронці розшукали собаку і доставили тварину до ветеринарної лікарні, її життю нічого не загрожує.

"За даним фактом дізнавачі Бродівського відділення поліції, під процесуальним керівництвом Радехівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі строком до трьох років", - підсумували в поліції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА