21:52 27.12.2020

У Миколаєві затримано чоловіка, у якого вилучено наркотики на 250 тис. грн

2 хв читати
У Миколаєві затримано чоловіка, у якого вилучено наркотики на 250 тис. грн

У Миколаєві на орендованій квартирі правоохоронцями виявлено наркотичні речовини та упаковку для їх фасування, загальна сума вилученого становить близько 250 тис. грн, підозрюваного затримано, повідомили в Національній поліції України.

Як повідомляє прес-служба на сайті Нацполіції в неділю ввечері, 27 грудня, слідчі і оперативники Заводського відділу поліції провели невідкладний обшук за місцем проживання 24-річного жителя Новоодеського району. Наркотичні речовини в орендованій квартирі виявила господиня квартири, коли прийшла перевірити умови проживання орендаря. Побачивши в одній з кімнат речовини, схожі на наркотичні, вона повідомила про це в поліцію.

У квартирі під час слідчих дій поліцейські виявили близько 400 штук пластикових колб з психотропами, близько 250 грамів амфетаміну, близько 150 грамів канабісу, зіп-пакети з кристалічною речовиною білого і фіолетового кольору (наркотичні солі), вагою близько 50 грамів, електронні ваги - 3 од. з нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору.

Також під час обшуку правоохоронцями вилучено фасувальні матеріали для наркотичних речовин: 20 тис. зіп-пакетів, близько 90 рулонів скотчу, широкий столовий посуд з нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору, пластикові ємності із залишками прекурсорів, а також товарно-транспортну накладну з пошти, де позначено, що зловмисник у неділю вранці отримав посилку з наркотиками.

"У загальному підрахунку вартість вилученого товару за цінами "чорного ринку" становить близько 250 тис. грн", - сказано в повідомленні.

У поліції наголосили, що наркотики зловмисник найближчим часом планував поширити безконтактним шляхом у вигляді закладок на території Миколаєва.

"Під час слідчих дій експерт-криміналіст слідчого управління ГУНП провів експрес-тест на визначення групи наркотичних сполук або психотропних речовин, за допомогою якого підтвердилося, що вилученою порошкоподібною речовиною є амфетамін", - зазначили у відомстві.

Слідчі дії тривають. Речові докази вилучено та направлено на проведення експертизи. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА