19:01 28.12.2020

Російські найманці на Донбасі з опівночі порушили тишу 13 разів - штаб ООС

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі з опівночі порушили тишу 13 разів - штаб ООС

Російські найманці 13 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі з початку доби станом на 17:00 28 грудня.

Як повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook, бойовики вели вогонь із мінометів калібру 82 і 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Бойовики також для коригування вогню застосовували БПЛА. "Оперативні дії наших засобів РЕБ зупинили подальше його використання", - йдеться у звіті.

Про всі факти порушень режиму припинення вогню було повідомлено представникам ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру з координації та контролю сторін (СЦКК).

У штабі ООС підтвердили поширену раніше прес-службою Оперативно-тактичної групи "Схід" інформацію про поранення українського військовослужбовця біля с. Чермалика Волноваського району Донецької області в понеділок під час обстрілу, який вели російські найманці зі стрілецької зброї. "Військовослужбовця було доправлено до медичного закладу та надано кваліфіковану допомогу лікарів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, з початку доби станом на 17:00 сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій розмінували майже 2 гектари території в районі проведення Операції об'єднаних сил і передали на знищення сім вибухонебезпечних предметів, розповіли в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА