11:35 29.12.2020

Микитасю повідомлено про підозру в замовленні викрадення юриста столичної компанії - джерело

2 хв читати
Микитасю повідомлено про підозру в замовленні викрадення юриста столичної компанії - джерело

Колишньому власнику компанії "Укрбуд", фігуранту справи про розкрадання майна Нацгвардії Максиму Микитасю повідомлено про підозру в замовленні викрадення юриста в Києві, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах.

"Сьогодні у Микитася відбувалися слідчі дії, йому повідомлено про підозру в замовленні викрадення юриста столичної компанії", - сказав співрозмовник агентства у вівторок, додавши, що екс-власника "Укрбуду" не затримували.

Як повідомлялося, 23 грудня Вищий антикорупційний суд (ВАКС) продовжив термін дії запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту Микитасю, якого підозрюють у махінаціях із житлом для Нацгвардії, внаслідок чого було втрачено активи на загальну суму 81 млн 635 тис. 448 грн.

2 жовтня 2019 року НАБУ і САП повідомили про підозру колишньому народному депутату Верховної Ради, власнику ТОВ "Укрбуд девелопмент" (Київ) Максиму Микитасю.

3 грудня 2020 року Микитась пішов на угоду зі слідством, після чого йому було змінено запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Після цього детективи НАБУ повідомили про підозру заступнику глави Офісу президента Олегу Татарову, якому інкримінують надання неправомірної вигоди групою осіб щодо забезпечення видачі недостовірного письмового висновку судового експерта в рамках розслідування справи про привласнення майна Нацгвардії. Татаров заявив, що доведе свою невинуватість.

24 грудня Офіс генерального прокурора передав кримінальне провадження за підозрою Татарова до СБУ. Вищий антикорупційний суд (ВАКС) призначив засідання щодо обрання запобіжного заходу Татарову на 30 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА