14:22 31.12.2020

"Нафтогаз" домовився про укладення контрактів на постачання газу населенню у відділеннях Ощадбанку з середини січня

2 хв читати
"Нафтогаз" домовився про укладення контрактів на постачання газу населенню у відділеннях Ощадбанку з середини січня

Газопостачальна компанія (ГПК) "Нафтогаз України" розпочинає співпрацю з Ощадбанком, завдяки якому з середини січня 2021 року у відділеннях банку можна буде укласти договір про постачання газу.

Відповідно до прес-релізу компанії, для оформлення підключення потрібно відвідати одне з банківських відділень із необхідним пакетом документів: паспорт, ІПН, документ про право власності на житло, а також EIC-код.

Після обробки заявки новий клієнт отримає інформацію від "Нафтогазу" про успішний перехід і подальші інструкції. Послуга підключення до газопостачальної компанії буде доступна у відділеннях Ощадбанку у всіх областях України.

"Ми продовжуємо розширювати можливості підключення для нових клієнтів. В умовах пандемії та задля економії часу ми радимо споживачам подавати заявку онлайн на сайті компанії. Проте ми також піклуємося про інтереси людей, яким зручніше оформити заявку у партнерських відділеннях, з допомогою консультантів. А тому ми постійно розширюємо базу офлайн-партнерів. Можливість зручно змінити постачальника в одному з відділень банку стане нашою сервісною перевагою і пришвидшить зміну постачальника для тисяч клієнтів. Нарешті газовий сервіс "ходить" за клієнтом, а не навпаки", - зазначив директор ГПК Максим Рабінович.

У "Нафтогазі" також нагадують, що після укладення договору на постачання газу перехід до нового постачальника відбувається автоматично. Повідомляти попередньому постачальнику газу про перехід до нового постачальника не потрібно. Щойно перехід відбудеться, клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від нового постачальника.

ГПК "Нафтогаз" є підрозділом однойменної групи. До сфери її діяльності входять постачання газу та електроенергії побутовим споживачам і бізнесу.

Ощадбанк засновано в 1991 році. Його єдиним власником є держава. Згідно з даними Нацбанку України, на 1 жовтня 2020 року за розміром загальних активів Ощадбанк посідав 2-ге місце (266,29 млрд грн) серед 74 банків, що діяли в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА