16:19 31.12.2020

Контактну мережу тролейбусів на Шулявському шляхопроводі відновили - КМДА

1 хв читати
Контактну мережу тролейбусів на Шулявському шляхопроводі відновили - КМДА

Підрядник виконав роботи зі встановлення опор освітлення, відновлення контактної мережі тролейбуса й мережі зовнішнього освітлення на Шулявському шляхопроводі у рамках гарантійних зобов'язань власним коштом і в ніч із 31 грудня на 1 січня мережа зовнішнього освітлення працюватиме в штатному режимі, повідомили в Київській міській державній адміністрації з посиланням на КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва".

"Попередньо фахівцями ДП Науково-дослідний інститут будівельних конструкцій та генеральним проектувальником було здійснено додаткові перевірочні розрахунки несучої здатності конструкцій основ опор освітлення, через руйнування яких трапилась аварійна ситуація", - йдеться в оприлюдненому четвер повідомленні.

Перевірочні розрахунки підтвердили правильність ухвалення проектних рішень, а попередні висновки щодо неякісно виконаних зварювальних швів основ опор освітлення на заводі-виробнику підтверджуються.

Брак зазначених конструкцій усунуто силами підрядника в супроводі фахівців Інституту електрозварювання ім. Є.О.Патона. За результатами проведених інститутом досліджень якості виконання нових зварювальних швів надано дозвіл на подальші роботи з монтажу опор освітлення.

"Одночасно підрядником розпочато претензійну роботу стосовно заводу-виробника конструкцій основ опор освітлення, в результаті руйнування яких сталась аварійна ситуація, а також роботу з відшкодування збитків власникам транспортних засобів, що постраждали", - додають у КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА