12:59 01.01.2021

Епіфаній у передноворічному зверненні закликав українців бути добрішими та милосерднішими до ближніх

2 хв читати
Епіфаній у передноворічному зверненні закликав українців бути добрішими та милосерднішими до ближніх

Глава Православної церкви України митрополит Епіфаній у своєму передноворічному зверненні закликав українців бути добрими та милосердними до ближніх і цінувати кожну мить, також пообіцяв, що помісна церква молиться за справедливий мир для України.

"Із сподіванням на Бога та його допомогу віримо, що попереду нас очікують зміни на краще - якщо і ми самі готові змінюватися та змінювати світ навколо себе. Пам’ятаймо, що немає жодних обмежень і відстаней для того, щоби творити добрі діла та єднатися у любові. У новому році примножуйте щирі наміри, добрі діла, чисті почуття, правдиві слова. Прямуйте шляхом добра й милосердя до ближніх. Цінуйте кожну мить і повсякчас дякуйте Господу за всі його благодіяння", - написав Епіфаній на своїй сторінці у Facebook.

Епіфаній зазначив, що пандемія COVID-19 підштовхнула багатьох усвідомити "неоціненним є дар Божий здоров'я і як люди потребують теплих взаємин: із ближніми, із собою та з Господом".

"Український народ продовжує захищати свою незалежність і свободу від країни-агресора. В кожному куточку Батьківщини, зокрема і на тимчасово окупованих територіях... Православна церква України хоч і в складних умовах, але звершує своє служіння на благо усім тим людям, хто цього потребує. Старанно молимося, щоби Господь благословив Україну й дарував справедливий мир, а українському народу - духовну силу та відвагу", - зазначив він.

Джерело: https://www.facebook.com/epifaniy/posts/2794086434140241

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА