18:52 01.01.2021

Російські найманці сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі з півночі, втрат немає - штаб ООС

1 хв читати
Російські найманці сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі з півночі, втрат немає - штаб ООС

Російські найманці сім разів порушили режим тиші в районі проведення Операції об'єднаних сил від початку поточної доби станом на 17.00 1 січня, при цьому втрат вдалося уникнути.

"У більшості районів відповідальності наших бригад спостерігалася тиша. Незважаючи на відносне затишшя, в районі проведення Операції об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню… На численні обстріли противника українські військові дали ворогові адекватну відповідь. Серед українських воїнів бойових втрат і поранень немає", - повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

Під час обстрілів противник використав міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Поблизу Водяного на Приазов'ї російсько-окупаційні війська вели вогонь із ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

Також в обід біля Авдіївки Донецької області було візуально виявлено квадракоптер бойовиків, що перетнув лінію розмежування, його збили українські військові.

Крім того, 1 січня сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій розміновували в районі проведення Операції об'єднаних сил понад 2 га території та передали на знищення 32 вибухонебезпечні предмети.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА