19:28 01.01.2021

Кількасот учасників ходи до дня народження Степана Бандери прийшли на майдан Незалежності

1 хв читати

Кількасот учасників традиційної ходи честі, гідності та свободи, приуроченої до 112-ої річниці з дня народження ідеолога українського націоналізму Степана Бандери, пришли на майдан Незалежності, де має відбутися мітинг організаторів.
Як повідомляє кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники ходи та смолоскипного маршу вирушили колоною з парку Шевченка та пройшли Бесарабською площею і Хрещатиком.
Учасники маршу тримають національні прапори, прапори з символікою партій "Свобода", "Національний корпус" і "Правий сектор", а також портрети з Бандерою і плакати з його цитатами. Також люди, котрі йдуть на чолі колони, розгорнули великий червоно-чорний прапор.
Водночас учасники заходу скандують "Слава Україні! Героям слава", "Слава нації! Смерть ворогам!", "Україна - над усе!", "Наша земля - наші герої" і "Степану Бандері тричі "Слава! Слава! Слава"! Крім того, йдучи вздовж Хрещатику учасники маршу також згадали про політв'язнів, проскандувавши "Свободу політв'язням!"
Доходячи до майдану Незалежності, вони виконували державний гімн України.
Організаторами маршу стали київський міський осередок партії "Свобода", партії "Правий сектор" і "Національний корпус".
Центральні вулиці Києва перекривалася ситуативно: в міру віддалення колони рух транспорту поновлювався. Захід відбувався у супроводі поліції. Загалом ситуація спокійна та контрольована.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА