12:45 05.01.2021

В Україні на Різдво збережеться аномально тепла погода

2 хв читати
В Україні на Різдво збережеться аномально тепла погода

В Україні найближчої доби збережеться аномально тепла погода, яку визначатимуть середземноморські повітряні маси, повідомив Укргідрометцентр.

"Повітря насичене вологою, тому принесе опади й тумани", - йдеться в повідомленні.

Уночі в західних, північних і центральних областях, удень у Карпатах та на Закарпатті невеликий дощ і мокрий сніг, на решті території без істотних опадів.

Уночі та вранці 6 січня в Україні місцями туман, у північно-східних областях і в Карпатах на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура в північно-східних і східних областях уночі 1-5° морозу, удень 1-4° тепла; на решті території вночі від 1° морозу до 4° тепла, удень 2-7° тепла, у південній частині 7-12° тепла.

У Києві в ніч на середу невеликий дощ і мокрий сніг, удень без істотних опадів. Температура вночі 0-2° тепла, удень 3-5° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 6 січня найвища температура вдень була 9,8° у 1988 р., найнижча вночі -30,8° у 1935 р.

7 січня вночі в південно-західній частині, удень в Україні дощ, місцями з мокрим снігом, у південних і центральних областях значні опади, на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер південно-східний, 7-12 м/с, у південних і східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вночі та вдень 0-5° тепла, в південних областях удень 6-11° тепла. У Карпатах сніг, температура вночі та вдень 0-5° морозу.

У Києві 7 січня вночі без опадів, удень дощ із переходом у мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень 2-4° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА