16:05 05.01.2021

Поліція викрила групу екс-чиновників Львівської ОДА в розкраданні понад 3 млн грн обласного бюджету

1 хв читати
Поліція викрила групу екс-чиновників Львівської ОДА в розкраданні понад 3 млн грн обласного бюджету

 

Поліція Львівської області викрила шістьох колишніх посадовців управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації (ОДА) і представників комерційної структури в розкраданні 3,2 млн грн обласного бюджету.

"Унаслідок злочинної діяльності група осіб із числа колишніх посадовців управління капітального будівництва облдержадміністрації та комерційної структури привласнила 3,2 млн грн коштів обласного бюджету", - повідомляє прес-служба Національної поліції України у вівторок.

Згідно з інформацією відомства, "схему" організували колишній керівник управління капітального будівництва Львівської ОДА та заступник директора товариства. Також були залучені ще три співробітники цього управління та керівник комерційної структури.

Структура виконувала роботи з будівництва дитячої туристичної бази і двох амбулаторій первинної медицини та первинної медичної допомоги в сільській місцевості. Загальний кошторис робіт становив 25,7 млн грн.

"Щоб привласнити виділені з обласного бюджету кошти на будівництво, представники товариства вносили до офіційних документів відомості, які фактично не відповідали обсягам виконаних робіт та їхній вартості. А на підставі погоджених та затверджених посадовцями управління капітального будівництва документів на рахунки комерційної структури були перераховані кошти. Отримані в такий спосіб кошти надалі розподілялися між усіма учасниками "схеми", - зазначили в Нацполіції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА