13:35 06.01.2021

Правоохоронці за допомогою тепловізора затримали громадянина РФ - порушника кордону

1 хв читати
Правоохоронці за допомогою тепловізора затримали громадянина РФ - порушника кордону

Співробітники Державної прикордонної служби України за допомогою тепловізора виявили у засніженому рову в Харківській області громадянина РФ, який намагався незаконно перетнути кордон, щоб відсвяткувати з родичами Різдво, повідомляє прес-служба відомства в середу.

"За допомогою оптико-електронних приладів правоохоронці виявили невідому особу, яка незаконно перетнула кордон поблизу населеного пункту Токарівка, що у Дергачівському районі. На затримання непроханця вирушив прикордонний наряд, від якого порушник намагався заховатися у засніженому рову. Він не врахував, що тепловий силует людини на холодному снігу дуже добре "бачить" тепловізійна камера", - йдеться у повідомленні.

Затриманий розповів, що хотів відсвяткувати Різдво з родичами в Україні. До порушення перетину кордону його підштовхнули непогашені кредити, через які його обмежили у праві виїзду з РФ.

У прес-службі зазначили, що у 2020 році прикордонники Харківського загону затримали майже 200 осіб, які незаконно перетнули або намагалися незаконно перетнути державний кордон України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА