14:17 06.01.2021

Шмигаль доручив перевірити інформацію про підпільну вакцинацію від COVID-19 в Україні, зробить собі щеплення офіційно зареєстрованою вакциною

2 хв читати
Шмигаль доручив перевірити інформацію про підпільну вакцинацію від COVID-19 в Україні, зробить собі щеплення офіційно зареєстрованою вакциною

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив правоохоронцям та Міністерству охорони здоров'я перевірити інформацію, що з'явилася у ЗМІ, про таємну вакцинацію українських політиків від COVID-19 і заявив про наміри зробити щеплення за власний рахунок після надходження офіційно зареєстрованої вакцини до українських клінік.

"Доручив МОЗ та МВС перевірити інформацію, яка оприлюднена у ЗМІ, про можливу підпільну вакцинацію препаратами невідомого походження. І одразу повідомлю свою позицію... Сам вакцинуватимусь за свій рахунок у другу або третю чергу, коли офіційно зареєстрована вакцина надійде до клінік", - написав Шмигаль у своєму Telegram-каналі у середу.

За його словами, наразі Україна очікує першу партію вакцин Sinovac Biotech у кількості 1,9 млн доз, він також повідомив, що керівництво країни проводить переговори з іншими світовими виробниками вакцин, які пройшли клінічні випробування. "Наразі жодна з вакцин не є сертифікованою в Україні. І впевнений, жодна свідома людина не вакцинуватиметься препаратами невідомого походження", - написав прем'єр.

Шмигаль також нагадав, що згідно з планом, затвердженим МОЗ, першу партію вакцин в Україні отримають лікарі, "що працюють на передовій боротьби з COVID-19".

Як повідомлялося, на сайті "Обозреватель" вийшов матеріал бізнесмена Михайла Бродського, в якому він стверджує, що низка українських представників влади, зокрема деякі народні депутати й топ-чиновники, таємно вакцинувалися проти COVID-19 нелегально завезеною до України з Ізраїлю вакциною Pfizer, заплативши за два уколи по EUR2,5 тис.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

США готують пакет озброєнь для України на $1 млрд

ВР має намір визначити Держспецзв'язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

Для повноцінного запуску Держреєстру нерухомих пам'яток потрібно понад 5 років - Шуляк

Кабмін звільнив Половенка з посади заступника міністра оборони

ВР прийняла за основу законопроєкт про дерегуляцію ринку торгівлі вживаними авто - Гетманцев

ВР удосконалить порядок ведення військового обліку під час війни

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

Зеленський розраховує на допомогу Данії в пошуку додаткових систем ППО для Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА