17:58 06.01.2021

Російські найманці з початку доби порушили режим тиші поблизу Водяного та Опитного - штаб ООС

1 хв читати
Російські найманці з початку доби порушили режим тиші поблизу Водяного та Опитного - штаб ООС

Російські найманці тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку доби, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби, 6 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил, на переважній більшості ділянок відповідальності наших бригад, спостерігалася тиша. Лише поблизу двох населених пунктів було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС у Facebook.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Водяного російські найманці відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберного кулемета. Також поблизу Опитного противник здійснив кілька неприцільних пострілів з автоматичного станкового гранатомета.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. Серед українських воїнів бойових втрат немає", - додали в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА