14:24 09.01.2021

Мер Тернополя: поліція почала масово штрафувати підприємців за порушення карантину, нас змушують закрити місто

2 хв читати
Мер Тернополя: поліція почала масово штрафувати підприємців за порушення карантину, нас змушують закрити місто

Мер Тернополя Сергій Надал заявляє, що правоохоронці почали масово штрафувати підприємців за порушення карантинних правил, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій може ввести локдаун у Тернополі з 11 січня.

"Центральна влада в черговий раз не почула думку Тернополя. І, незважаючи на рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, поліція почала масово штрафувати підприємців", - написав Надал на сторінці в Facebook.

За інформацією мера, правоохоронці не допускатимуть дітей на навчання, а на директорів навчальних закладів і вчителів відкриватимуть справи.

"Я не виключаю, що проти членів міської комісії з надзвичайних ситуацій, працівників управлінь можуть також відкрити справи. Це тиск і методи залякування, які використовували ще за часів Януковича. Я хочу заявити, що в Тернополі воювати з поліцією ніхто не буде. Я не маю права ризикувати людьми і містом", - наголосив мер.

Крім того, Надал повідомив, що цими вихідними заплановано екстрене засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації.

"Дуже ймовірно, що вони скасують рішення міської комісії і таки введуть локдаун в Тернополі з 11 січня", - написав мер.

Як повідомлялося, раніше Надал повідомив, що в місті спостерігається зменшення зростання захворюваності Covid-19, тому міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) ухвалила рішення не вводити додаткові карантинні обмеження з 8 січня.

Пізніше Надал заявив, що в разі зростання кількості хворих місто "перейде в режим жорсткого карантину".

Із 8 до 24 січня по всій території України діятиме посилений карантин у рамках протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА