07:42 11.01.2021

Російські найманці на Донбасі двічі порушили режим тиші за добу

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі двічі порушили режим тиші за добу

За минулу добу російські найманці на Донбасі двічі обстріляли українські позиції, без втрат, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 10 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню ... Серед українських захисників бойових втрат немає", - сказано в ранковому зведенні штабу на сторінці в Фейсбук у понеділок.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", озброєні формування Російської Федерації відкрили вогонь зі станкового протитанкового гранатомета неподалік Авдіївки. Поблизу Водяного на Приазов'ї противник вів вогонь у бік українських позицій з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів і великокаліберного кулемета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" спостерігалася тиша.

У штабі зазначили, що про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. "У відповідь на обстріли збройних формувань Російської Федерації наші військові надали противнику адекватну відповідь", - додали в прес-центрі.

"З початку поточної доби, 11 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил спостерігається тиша. Порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - йдеться в звіті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА