07:55 13.01.2021

Російські найманці на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, поранений один військовослужбовець ЗС України

2 хв читати
Російські найманці на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, поранений один військовослужбовець ЗС України

За минулу добу російські найманці на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню, поранений один військовослужбовець ЗС України, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 12 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил було зафіксовано одинадцять порушень режиму припинення вогню. В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу об'єднаних сил отримав осколкове поранення. Стан здоров'я воїна задовільний", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у середу вранці.

Більшість з обстрілів відбувалися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". З мінометів 82-го калібру і стрілецької зброї найманці вели вогонь в бік українських позицій неподалік Пісків і Водяного, що біля Донецька. Поблизу Пісків противник також відкривав вогонь з гранатометів різних систем.

У передмісті Авдіївки найманці відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Красногорівки - зі станкових протитанкових гранатометів, а неподалік Верхньоторецька - з великокаліберних кулеметів.

Поруч з населеним пунктом Водяне, що на Приазов'ї, і Павлополем, противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а неподалік Водяного - з автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" недалеко від населеного пункту Золоте-4 противник вів вогонь з автоматичного станкового та ручного протитанкового гранатометів і стрілецької зброї.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомили представникам ОБСЄ.

"З початку поточної доби, 13 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА