08:44 13.01.2021

YouTube тимчасово заблокував канал Дональда Трампа

1 хв читати
YouTube тимчасово заблокував канал Дональда Трампа

Належний компанії Google відеохостинг YouTube заморозив канал президента США Дональда Трампа мінімум на тиждень за порушення політики платформи.

"Ми видалили новий контент, завантажений на канал Дональда Трампа за порушення нашої політики", - йдеться в повідомленні YouTube, розміщеному в Twitter.

У ньому наголошується, що як мінімум на сім днів канал буде заблокований для завантаження нових відео.

"З огляду на збереження стурбованості щодо (можливості подальшого - ІФ) насильства ми також на невизначений термін відключаємо коментування на каналі президента Трампа", - зазначили в компанії.

Після заворушень у США багато соціальних мереж, включно з Twitter і Facebook, заблокували акаунти Трампа, оскільки вважають, що його публікації можуть спровокувати подальше насильство.

6 січня прихильники Дональда Трампа увірвалися в будівлю Конгресу у Вашингтоні, в результаті заворушень мінімум п'ятеро людей загинули. Конгресмени в Капітолії саме тоді займалися затвердженням результатів голосування колегії вибірників, згідно з якими переможцем президентських виборів став Джо Байден. Засідання Конгресу було перервано, частина конгресменів евакуйована.

Коли в Капітолії вдалося відновити порядок, Палата представників і Сенат США затвердили перемогу Байдена.

Тепер демократи намагаються відсторонити від влади Трампа, не чекаючи інавгурації його наступника Байдена 20 січня. На їхню думку, Трамп не може залишатися в Білому домі, оскільки несе відповідальність за безлади, що відбулися.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА