16:32 13.01.2021

Двоє українців загинули внаслідок ДТП у РФ - МЗС

1 хв читати
Двоє українців загинули внаслідок ДТП у РФ - МЗС

 Двоє українців загинули, ще двоє отримали травми середнього ступеня тяжкості внаслідок ДТП у Ростовській області РФ, повідомив спікер Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

"За інформацією Генерального консульства України в Ростові-на-Дону, внаслідок ДТП на території Красносулинського району Ростовської області загинули двоє громадян України (чоловік і жінка), ще двоє українських громадянок дістали травм середнього ступеня тяжкості й були госпіталізовані до Красносулинської районної лікарні. Їм надається медична допомога", - сказав Ніколенко агентству "Інтерфакс-Україна" в середу.

За його словами, загалом у транспортному засобі, що їхав із Москви в тимчасово окупований Донецьк, перебували 18 осіб, з них 15 - громадяни України.

"Наразі триває з'ясування обставин ДТП. Українське консульство поінформувало рідних загиблих і постраждалих українців. З іншими громадянами встановлено зв'язок. Прохань про надання консульської допомоги вони не висловлювали", - розповів Ніколенко.

Красносулинський район Ростовської області РФ межує з непідконтрольним уряду Довжанським районом Луганської області України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА