18:13 13.01.2021

Зеленський підписав закон про зняття вікових обмежень для роботи на держслужбі

1 хв читати
Зеленський підписав закон про зняття вікових обмежень для роботи на держслужбі

Президент України Володимир Зеленський підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про державну службу" щодо зняття вікових обмежень для роботи на державній службі" (№1086-IX), ухвалений Верховною Радою 16 грудня 2020 року, повідомляється на сайті глави держави в середу.

"Згідно з документом, державний службовець за рішенням суб'єкта призначення може бути залишений на державній службі після досягнення 65-річного віку за власною згодою. Рішення про продовження строку перебування на держслужбі ухвалює суб'єкт призначення щорічно, але не більше ніж до досягнення державним службовцем 70-річного віку", - йдеться в повідомленні.

Також, згідно із законом, на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів з метою запобігання поширенню COVID-19, призупинено дію положень законів "Про державну службу" та "Про центральні органи виконавчої влади" в частині проведення конкурсів на посади державної служби.

У нових органах державної влади, утворених протягом дії карантину, добір на посади державної служби у встановленому Кабінетом Міністрів порядку не проводиться, а призначення на посади здійснюється за результатами конкурсу відповідно до положень закону "Про державну службу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА