07:48 14.01.2021

Російські найманці на Донбасі 6 разів відкривали вогонь по українським позиціям

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі 6 разів відкривали вогонь по українським позиціям

За минулу добу російські найманці на Донбасі 6 разів відкривали вогонь по українським позиціям, без втрат. З початку поточної доби зафіксовано один обстріл поблизу Мар'їнки, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 13 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід"... Бойових втрат серед особового складу об'єднаних сил немає", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у четвер.

Зокрема, поряд із Водяним на Приазов'ї противники тричі відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У передмісті Авдіївки і неподалік Гнутового зафіксований вогонь у бік українських позицій з ручних протитанкових гранатометів, а у Мар'їнки противник здійснив кілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї.

У штабі наголосили, що про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Українські військові додали, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" спостерігалася тиша.

"З початку поточної доби, 14 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Мар'їнки, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Бойових втрат у результаті ворожих обстрілів немає", констатували в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА