09:00 14.01.2021

Держкомздоров’я КНР заявив про подальше поширення коронавірусної інфекції в Китаї

2 хв читати
Держкомздоров’я КНР заявив про подальше поширення коронавірусної інфекції в Китаї

У Китаї за минулу добу виявлено 138 нових випадків зараження коронавірусом COVID-19, з них 124 випадки зафіксовано всередині країни, повідомив Державний комітет охорони здоров'я КНР.

За вівторок в країні було зафіксовано 115 нових випадків зараження, з них вісім ввезених з-за кордону і 107 - усередині країни.

Епіцентром продовжує залишатися провінція Хебей, на території якої розташований Пекін. За минулу добу в Хебеї виявлений 81 новий хворий, 75 з них - в адміністративному центрі провінції місті Шицзячжуані. Одна людина померла. Це перший випадок летального результату від коронавірусу в Китаї за вісім місяців. У вівторок в Хебеї було зареєстровано 90 нових заражених, 84 - в Шицзячжуані.

За інформацією Держкомздоров’я, 43 нових інфікованих виявлені в північно-східній китайській провінції Хейлунцзян, що межує з Росією.

У зв'язку з несприятливою епідеміологічною обстановкою в Хебеї і провінції Ляонін, де недавно також спостерігалися нові випадки зараження, перенесено проведення сесій місцевих зборів народних представників за 2020 рік, скасованих через епідемію COVID-19. Тепер вони повинні відбутися до 12 лютого - першого дня Нового року за місячним календарем, і, таким чином, формально відбудуться в 2020 році. Більшість провінцій вже намітили дати відкриття місцевих органів законодавчої влади.

Всього в Китаї з початку пандемії станом на 00:00 годин за київським часом четверга зафіксовано 87 тис. 884 випадки зараження коронавірусом, померли 4 тис. 635 осіб, одужали понад 82,3 тис.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА