11:40 14.01.2021

Справу екс-нардепа Ігоря Савченка, обвинуваченого в шахрайстві та підбурюванні до надання хабара, передано до суду

1 хв читати
Справу екс-нардепа Ігоря Савченка, обвинуваченого в шахрайстві та підбурюванні до надання хабара, передано до суду

Офіс генерального прокурора передав до Печерського районного суду м. Києва обвинувальний акт у справі колишнього народного депутата та жителя Києва, які підбурювали представника однієї з торгових компаній до надання хабара.

"Встановлено, що колишній народний депутат України за попередньою змовою з громадянином, який позиціонував себе, як викривач корупції, підбурювали представника однієї з торгових компаній до передачі $100 тис. неправомірної вигоди керівництву Державної фіскальної служби та Державної митної служби України за сприяння у поверненні арештованого майна. Насправді передавати зазначені кошти вони не збиралися, а збиралися ними заволодіти", - повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.

Правоохоронці не зазначають імені екс-нардепа, однак, як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", йдеться про народного депутата України VI скликання Ігоря Савченка.

Фігурантам справи інкримінуються шахрайство та підбурювання до надання неправомірної вигоди посадовій особі (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного слідчого управління Служби безпеки України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА