15:28 16.01.2021

Novus спростовує наявність у продажу новорічних прикрас з російською символікою

1 хв читати
Novus спростовує наявність у продажу новорічних прикрас з російською символікою

ТОВ "Новус Україна", що управляє мережею гіпер- і супермаркетів Novus і входить до Литовської інвестгрупи BT Invest, спростовує наявність у продажу новорічних прикрас з російською символікою в своїх магазинах і заявляє про провокацію.

"Novus не продає новорічні кульки з російською символікою. Це провокація, зрозуміла як клієнтам, так і ЗМІ. Ми ретельно відбираємо і перевіряємо всі позиції товарів, що потрапляють на наші полиці", – йдеться в прес-релізі мережі.

Згідно з релізом, компанія має відеозапис з камер спостережень, де невідомий чоловік підкладає на полицю в магазині ялинкові кулі та знімає їх на відео, при цьому коментуючи наявність у продажу товару з російською символікою.

Раніше в мережі Інтернет було поширено матеріали негативного характеру щодо мережі супермаркетів Novus і пов'язаної з ним будівельної компанії Stolitsa Group. Обидві компанії розвиває в Україні литовська інвестиційна група BT Invest, створена в 2008 році колишніми акціонерами компанії "Сандора" Раймондасом Туменасом і нині покійним Ігорем Беззубом.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА