11:14 17.01.2021

Сінгапур посилить правила в'їзду в країну через загрозу коронавірусу

2 хв читати
Сінгапур посилить правила в'їзду в країну через загрозу коронавірусу

Влада Сінгапуру вирішила посилити правила в'їзду в країну пасажирам, з 25 січня всі, хто прибуває, має надати довідку з негативним результатом тесту на Covid-19 і медичну страховку, повідомляє МОЗ Республіки.

"У зв'язку з появою нових штамів коронавірусу і погіршенням ситуації з коронавірусом у світі, ми введемо додаткові заходи прикордонного контролю для всіх хто прибуває в країну. З 23:59 24 січня всі, хто прибуває (зокрема й громадяни Сінгапуру та іноземці з постійним видом на проживання) матимуть здати ПЛР-тест на Covid-19 після прибуття в Сінгапур", - йдеться в заяві Міністерства.

Крім цього, з 23: 59 31 січня ті, хто прибуває в країну, повинні придбати туристичну страховку для відшкодування витрат на лікування і госпіталізацію у зв'язку з Covid-19 в Сінгапурі з мінімальним покриттям щонайменше $22,6 тис.

Як зазначили в МОЗ Сінгапуру, раніше введені правила в'їзду також зберігаються. Так, іноземні громадяни або резиденти республіки, які нещодавно відвідували країни або регіони з високим рівнем ризику зараження, повинні пройти ПЛР-тест на Covid-19 не раніше, ніж за 72 години до вильоту. Після прибуття вони повинні дотримуватися двотижневого карантину з обов'язковим тестом на Covid-19 після закінчення самоізоляції.

"Щоб прискорити здачу ПЛР-тесту на Covid-19 в аеропорту Сінгапура мандрівникам настійно рекомендується зареєструватися на порталі https://safetravel.changiairport.com і внести передоплату за свій тест перед вильотом в країну", - наголошує Міністерство.

Вартість тесту на Covid-19 - $120 (включаючи ПДВ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА