16:31 19.01.2021

Одеський суддя отримав сувору догану від ВРП за напад на поліцейських

1 хв читати
Одеський суддя отримав сувору догану від ВРП за напад на поліцейських

Суддя Овідіопольського районного суду Одеської області Володимир Кочко отримав сувору догану від Вищої ради правосуддя за напад на патрульних поліцейських, які зупинили його разом із його дружиною в нетверезому стані в липні 2018 року.

Цей факт було вивчено під час розгляду, який відбувся в Другій дисциплінарній палаті Вищої ради правосуддя в понеділок, і за підсумками якого Кочко отримав сувору догану та був позбавлений доплат до посадового окладу на три місяці за вчинення правопорушення і поведінку, що порочить честь судді.

26 липня 2018 року одеські патрульні зупинили автомобіль Nissan Leaf, який порушував правила дорожнього руху. За кермом перебувала колишня дружина судді Кочка, він сам сидів на пасажирському сидінні.

Інспектори вирішили провести тест на вміст алкоголю, який показав у крові жінки близько 1,15 проміле, після чого поліцейські склали протокол за фактом керування транспортним засобом у нетверезому стані.

У цей час сам суддя обзивав правоохоронців і місцевих активістів, а також кусав інспекторів, при цьому неодноразово нагадуючи їм про свій статус.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА