07:46 20.01.2021

Російські найманці на Донбасі двічі порушили режим тиші

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі двічі порушили режим тиші

За минулу добу російські найманці на Донбасі двічі порушили режим тиші, українські військовослужбовці не постраждали, - повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 19 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню ... Бойових втрат серед наших захисників немає", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у середу.

Зокрема, недалеко від населеного пункту Водяне на Приазов'ї противник відкривав вогонь по українських позиціях з гранатометів різних систем і великокаліберного кулемета.

У районі Південного російські найманці вели вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У штабі наголосили, що у відповідь на обстріли противника українські військовослужбовці відкрили вогонь. Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

"З початку поточної доби, 20 січня, уздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - констатували в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА