11:16 20.01.2021

Помер екс-нардеп, один із засновників НРУ Черняк

1 хв читати
Помер екс-нардеп, один із засновників НРУ Черняк

Народний депутат Верховної Ради III та IV скликань (1998-2006), один із засновників Народного Руху України, економіст Володимир Черняк помер у понеділок, 18 січня, повідомляється на його сторінці у Facebook.

"Перестало битися серце патріота, борця за Україну, доктора економічних наук - Черняка Володимира Кириловича. Його не стало вночі 18 січня 2021 року після тривалої боротьби з ковідом. Він залишиться в наших серцях назавжди! Вічна пам'ять!" - ідеться в повідомленні.

Черняк, 1941 р.н., - доктор економічних наук, професор, завідувач відділу теорії та методології Інституту економіки НАН України, головний науковий співробітник Науково-дослідного фінансового інституту при Міністерстві фінансів України.

У 1989-91 роках був народним депутатом СРСР, у Верховній Раді III скликання був обраний за мажоритарним округом, входив до фракції Народного Руху України, до парламенту IV скликання був обраний у складі блоку "Наша Україна", входив до фракції "Реформи і порядок". Згодом був членом Української народної партії. У 1994 році балотувався в мери Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА