20:21 20.01.2021

Команда Байдена отримала доступ до офіційних акаунтів адміністрації США в Twitter

1 хв читати
Команда Байдена отримала доступ до офіційних акаунтів адміністрації США в Twitter

Офіційні акаунти адміністрації США в Twitter перейшли в середу під контроль команди нового президента США Джо Байдена, передають американські ЗМІ.

Представник соцмережі Нік Пасіліо повідомив, що аккаунт @POTUS тепер контролюється Джо Байденом.

Команда нового президента також отримала доступ до акаунтів @WhiteHouse, Камала Гарріс - до офіційного акаунту віце-президента, а дружина Байдена до акаунту першої леді США. Акаунт прес-секретаря Білого дому тепер належить Джен Псакі.

Крім того, одразу після інавгурації Байдена оновився сайт Білого дому. На головній сторінці тепер розміщена фотографія Байдена, а не Трампа. На сайті додано інформацію і біографія Байдена, Камали Гарріс, а також - кандидатів на ключові посади в адміністрації.

Раніше в середу Байден приніс присягу і став 46-м президентом США.

Байден на виборах у листопаді 2020 здобув перемогу над Дональдом Трампом, який прагнув до переобрання. Результат виборів вирішило голосування в кількох "хитких" штатах. Трамп довгий час намагався оскаржити результати виборів через суди, однак у підсумку визнав, що ці спроби не увінчалися успіхом. Раніше в січні він пообіцяв забезпечити плавну передачу влади Байдену, проте офіційно поразки так і не визнав.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА