20:28 21.01.2021

Генсек Ради Європи Бурич співчуває у зв'язку із загибеллю людей під час пожежі в харківському будинку для літніх людей

1 хв читати
Генсек Ради Європи Бурич співчуває у зв'язку із загибеллю людей під час пожежі в харківському будинку для літніх людей

Генеральний секретар Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич співчуває у зв'язку із загибеллю 15 людей похилого віку під час пожежі в приватному будинку для літніх людей в Харкові в четвер.

"Я глибоко засмучена загибеллю людей у результаті сьогоднішньої трагічної пожежі в будинку для літніх людей в Харкові. Від імені Ради Європи висловлюю щирі співчуття сім'ям загиблих і народу України і бажаю якнайшвидшого одужання постраждалим", - оприлюднив співчуття Бурич у четвер на сторінці в Twitter прес-секретар організації Даніел Голтген (Daniel Holtgen).

Як повідомлялося, о 15:03 21 січня в Харкові у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для людей похилого віку, виникла пожежа на другому поверсі. За попередньою інформацією, у будинку на момент пожежі перебували 33 людини, 15 із них загинули. Площа пожежі становила 100 кв. м. О 16:14 пожежу локалізовано, о 16:53 ліквідовано.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.

Директор департаменту соцзахисту населення Харківської облдержадміністрації Юрій Шпарага заявив, що за адресою, де сталася пожежа, не зареєстровані жодні установи соцзахисту.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА