07:38 22.01.2021

Законодавець-республіканка США внесла до Палати представників Конгресу статті з імпічменту Байдену

1 хв читати
Законодавець-республіканка США внесла до Палати представників Конгресу статті з імпічменту Байдену

Член Конгресу республіканка Марджорі Грін внесла до Палати представників статті про імпічмент президенту Джо Байдену всього через день після того, як він був приведений до присяги, повідомляє The Hill.

"Президент Джо Байден не підходить для того, щоб займати пост президента. Його модель зловживання владою як віце-президента президента (екс-президента США Барака - ІФ) Обами є тривалою і тривожною. Президент Байден продемонстрував, що він зробить все можливе, щоб виручити свого сина Гантера і наповнити кишені своєї сім'ї грошима від корумпованих іноземних енергетичних компаній", - йдеться в заяві Грін.

Вона уточнила, що внесені нею статті обвинувачують Байдена в зловживанні владою під час перебування на посаді віце-президента США. Водночас його син Хантер входив до ради директорів української енергетичної компанії Burisma.

Імовірність того, що пропозиція Грін з імпічменту Байдена буде розглядатися, дуже низька, оскільки більшість у Палаті представників займають демократи, які його не підтримають.

Тим часом, минулого тижня Палата представників проголосувала за імпічмент колишньому президенту США Дональду Трампу за підбурювання до заворушень в Капітолії 6 січня, в результаті яких загинули п'ятеро людей. Тепер вирішення питання про імпічмент Трампа перейшло до Сенату - верхньої палати Конгресу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА