12:32 22.01.2021

У школах Києва 25 січня відновиться навчальний процес

2 хв читати
У школах Києва 25 січня відновиться навчальний процес

Навчальний процес у столичних школах відновлять у понеділок, 25 січня, повідомив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу в п'ятницю.

"З понеділка, 25 січня, учні столичних шкіл повернуться за парти. Хочу зазначити, що всі школи Києва готові до відновлення навчального процесу... У закладах запровадили оновлений санітарний регламент. Місто повним обсягом забезпечило всі комунальні заклади дезінфікувальними засобами. А також розробило чіткий механізм дій у разі виявлення спалахів захворювання в навчальних закладах", - сказав Кличко.

Мер зазначив, що якщо епідеміологічна ситуація погіршиться, буде застосовано змішану систему навчання, коли на дистанційне навчання відправлятимуть не всіх школярів, а окремі класи, або закриватимуть на карантин окремі школи.

"Столичні ж садки продовжують працювати в звичайному режимі. На карантині перебуває один заклад дошкільної освіти - у Шевченківському районі міста. Також через виявлені випадки вірусу тимчасово закрито 25 груп у 23 садках. Наповненість дітей у дитсадках столиці - майже 50%", - повідомив Кличко.

Як повідомлялося, в Україні з 8 до 24 січня включно діють додаткові посилені карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19. У цей період заборонено роботу кафе, ресторанів і барів (крім доставки і на винос), магазинів непродовольчих товарів, непродовольчих ринків, кінотеатрів, фітнес-клубів, спортзалів, басейнів, театрів і ТРЦ. Також відправлено на канікули всі заклади освіти, крім дитячих садків і спеціальних навчальних закладів. Крім того, заборонено всі масові заходи.

У Києві на цей період було організовано дистанційне навчання школярів.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Глава МЗС Болгарії Габріель погодилася сформувати новий уряд

Через КПП "Вишнє Нємецьке - Ужгород" на українсько-словацькому кордоні тимчасово обмежать рух

З додатковою допомогою ЗСУ зможуть повільно відтісняти росіян - сенатор США Рід

Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати перевагу над кількісно переважаючим противником - Сирський

ЄБА просить Кабмін і ОП вирішити проблему швидкопсувних вантажів на польському кордоні

Польські фермери заблокували два КПП на кордоні з Німеччиною, блокада триватиме до 20 березня

Глави МЗС країн-членів ЄС не змогли ухвалити рішення про використання доходів від знерухомлених росактивів в інтересах України

На Херсонщині внаслідок вибуху боєприпасу загинуло троє людей

МЗС України про доповідь Комісії ООН: Зафіксовані злочини РФ "свідчать про масштаб звірств, якого Європа не бачила з часів Другої світової війни"

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА