18:30 22.01.2021

У Києві в урядовому кварталі затримали чоловіка зі зброєю

1 хв читати
У Києві в урядовому кварталі затримали чоловіка зі зброєю

Співробітники поліції Києва затримали в урядовому кварталі чоловіка, у якого був при собі бойовий пістолет і ніж, повідомляє прес-служба поліції столиці.

"Під час несення служби з охорони громадського порядку співробітники полку поліції особливого призначення № 2 помітили автомобіль "Шкода", який заїхав на охоронювану територію. Працівники поліції вирішили перевірити транспортний засіб, водієм якого виявився 48-річний уродженець Миколаївської області. Під час перевірки чоловік зізнався правоохоронцям про наявність в автомобілі зброї, проте дозвільні документи на неї він не пред'явив", - йдеться в повідомленні.

За результатами перевірки в салоні автомобіля було виявлено предмет, схожий на бойовий пістолет, та набої до нього, а також ніж. Небезпечні предмети вилучено і направлено на експертизу.

Чоловіка затримано. Правоохоронці встановлюють походження вилучених предметів.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА