19:19 22.01.2021

monobank запропонував нардепу Дубінському закрити рахунок

2 хв читати
monobank запропонував нардепу Дубінському закрити рахунок

Віртуальний monobank запропонував народному депутату фракції "Слуга народу" Олександру Дубінському закрити рахунок, повідомив нардеп.

"Дорогий Друже-банкіре! Працівники створеного тобою monobank заметушилися, чогось злякалися і під зовнішнім впливом посилено пропонують мені закрити рахунок у цьому банку. Ну, щоб нібито не мати зайвих проблем. Так ти передай їм, що я цього робити не буду. Принципово", - написав він у своєму телеграм-каналі в п'ятницю, не називаючи конкретного адресата свого повідомлення.

Нардеп додав, що залишив на рахунку 30 грн. "Хоча впевнений, що ця оплата за специфічні послуги не знадобиться", - уточнив він.

Як повідомлялося, Вашингтон 11 січня, включив до санкційного списку по Україні 11 фізичних осіб і організацій. Під санкції підпали сім громадян України, зокрема Дубінський і чотири організації, які базуються, за даними Мінфіну США, в Україні. Ці заходи введені проти них, оскільки у Вашингтоні вважають, що вони втручалися у виборчий процес в США.

За повідомленнями Мінфіну США, ці фізособи пов'язані з народним депутатом України Андрієм Деркачем, щодо якого США ввели санкції у вересні 2020 року "за спроби вплинути на президентські вибори в США 2020 року". Самого Деркача Мінфін в прес-релізі називає "російським агентом". Дубінський свій зв'язок з Деркачем заперечує.

monobank заснували в січні 2017 року колишні топ-менеджери ПриватБанку Олег Гороховський, Дмитро Дубілет і Михайло Рогальський. До жовтня-2017 банк випустив першу тисячу кредитних карт, у лютому 2018 року розпочав залучати гривневі депозити.

Кількість клієнтів monobank у листопаді 2020 року збільшилась до 3 млн людей.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА