12:23 23.01.2021

У Святошинському районі Києва двоє чоловіків опинилися під завалами на території будівництва – ДСНС

1 хв читати
У Святошинському районі Києва двоє чоловіків опинилися під завалами на території будівництва – ДСНС

Столичні рятувальники деблокували двох чоловіків на території будівництва у Святошинському районі Києва, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"22 січня о 23:49 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м.Києві від громадян надійшло повідомлення про те, що на території будівництва на вул. Садовій, у Святошинському районі столиці, сталося руйнування будівельних конструкцій. Під завалами в будівельному вагончику перебували люди", – йдеться в повідомленні на сайті відомства.

Так, прибувши до місця події, рятувальники встановили, що на території будівництва в триповерховій будівлі, розміром орієнтовно 15х20 м, сталося руйнування будівельних конструкцій.

У вагончику було дві людини: 1991 і 1996 року народження. Самостійно чоловіки не могли вибратися з вагончика, оскільки він був заблокований будівельними матеріалами та блоками.

"Деблокування людей проводилося методом вирізання отвору у вагончику. Чоловіків було передано бригаді швидкої медичної допомоги, їх оглянули на місці, на щастя вони не постраждали", – додали в ДСНС.

Усі події та обставини події встановлять правоохоронці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА