15:37 24.01.2021

Затримки у вакцинації від Covid-19 виникли в Дубаї через перебої у поставках препарату

1 хв читати
Затримки у вакцинації від Covid-19 виникли в Дубаї через перебої у поставках препарату

Влада емірату Дубай (ОАЕ) була змушена зменшити темпи вакцинації від коронавірусної інфекції Covid-19 через затримки в поставках вакцини Pfizer/BioNTech, повідомляє ліванське видання The Daily Star.

"Виробник оголосив про нарощування своїх виробничих потужностей, що на тимчасовій основі вплинуло на низку країн у всьому світі", - цитує видання заяву Управління охорони здоров'я Дубая.

"Управління працює над зміною розкладу з виданням першої дози вакцини Pfizer і BioNTech проти Covid-19", - йдеться в документі.

Ліванська газета нагадує, що влада Дубая почала вакцинувати населення у грудні після схвалення препаратів Pfizer і китайської компанії Sinopharm. Загалом в ОАЕ щеплення зробили понад 2 млн осіб із 10 млн населення - це один з найкращих показників вакцинації від Covid-19 у світі.

Раніше влада емірату Дубай заявляла, що має намір до кінця 2021 року прищепити від коронавірусу 70% населення вакциною Pfizer/BioNTech.

Водночас в ОАЕ 12-й день поспіль виявляють рекордну кількість заражень коронавірусом - минулої суботи було виявлено 3 тис.566 нових випадків. Загалом в ОАЕ зафіксували понад 274 тис.випадків вірусу, жертвами коронавірусу стали 783 людини.

Дубай раніше почав вводити обмежувальні заходи щодо коронавірусу, проте в еміраті, економіка якого багато в чому залежить від доходів від туризму, залишаються відкритими ресторани, готелі та торговельні центри.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА